P. van Dalen, Autobedrijf in Huissen

Garage

P. van Dalen is een gerenommeerd autobedrijf in Huissen. Met ruim 50 jaar ervaring hebben ze veel kennis en ervaring in huis van de autobranche. Je kunt hier terecht voor de verkoop van betrouwbare jonge occasions met een lage kilometerstand. Wil je een specifieke auto? Bijvoorbeeld een bepaald model of uitvoering dat op dit moment niet beschikbaar is? Dan kun je ook een zoekopdracht uitzetten. Zij kijken dan voor je uit naar deze auto. Dit gaat een stuk sneller dan wanneer je zelf op zoek gaat omdat zij ook van dealers etc kopen. Bovendien betaal je dan altijd een realistische prijs en kunnen ze ook direct zien in welke staat de auto is.

Autobedrijf in Huissen

Allround autobedrijf in Huissen met showroom en werkplaats

Dit autobedrijf in Huissen heeft naast de showroom met occasions ook een grote werkplaats. hier kun je terecht voor het onderhoud van je auto, voor reparaties en APK keuringen. Daarnaast hebben ze een aircoservice, bandenservice en doen ze aan storingsmanagement. Een betrouwbare occasion is een ding, goed onderhoud blijft natuurlijk wel belangrijk om ervoor te zorgen dat de auto ook betrouwbaar blijft. Onderdelen zijn aan slijtage onderhevig en door ze op tijd te vervangen kun je grotere problemen voorkomen. Breng je auto dus elk jaar voor een kleine of grote beurt om zo te zorgen dat je auto in goede conditie blijft.

Showroom

Lease een auto

Daarnaast is het ook mogelijk om een auto te leasen. Bekijk hiervoor de lease voorraad. Deze auto kunnen geleased worden door middel van operational lease, private lease of zakelijk financial lease. De adviseurs kunnen je adviseren welke vorm van lease voor jou het meest interessant is. Je kunt natuurlijk ook altijd je eigen geld inzetten voor de aanschaf van een auto. Dit is altijd de meest voordelige oplossing want geld lenen kost geld en je betaalt dan ook altijd rente.