Bloemen laten bezorgen voor mijzelf

Bloemen laten bezorgen voor mijzelf is waarover ik graag mijn complimenten wil achter laten. Wanneer je eens op de website kijkt van boeketcadeau.nl. Dan zal je misschien wel snappen waarom ik ook een mooi boeket bestel voor mijzelf. Want de kwaliteit is zo erg goed dat ik hiervoor niet meer de moeite neem om de stad in te gaan voor een bos bloemen. Want meestal als ik boodschappen ging doen, dan haalde ik ook bloemen. Helaas kwam het dan wel eens voor dat ik de bloemen beschadigde tijdens het vervoeren als ik ook nog met tassen vol boodschappen moest fietsen. Ik vind het zo gezellig om mijn woonkamer op te fleuren met bloemen maar wanneer deze binnen een week al verwelken, is dat best wel jammer. Omdat ik een poosje terug iemand heb weten te verrassen door bloemen te laten bezorgen en ik achteraf hoorde dat deze langer dan twee weken hebben gestaan. Twijfelde ik geen moment en heb ik een bestelling voor mijzelf gedaan. 

Bloemen laten bezorgen

 

 

Bloemen laten bezorgen

Het is ook een idee om bloemen te laten bezorgen en hierbij een cadeau aan toe te voegen. Dit kun je natuurlijk aan iemand sturen. Maar ook bij je thuis laten bezorgen als je die dag naar de betreffende persoon toe gaat. Dan heb je een passend cadeau waar je echt mee aan kunt komen. Dit adres zal ik beslist onthouden en vaker een bestelling op achter laten. Ik geniet voorlopig van mijn mooie gerbera’s die in een mooie houten houder in mijn vensterbank staan. Dankzij dit adres heb ik het mijzelf wel echt een stuk makkelijker gemaakt. 

Neem zelf eens een kijkje op deze website. Ik weet zeker dat jij tijdens het ontdekken van deze website al iemand kunt bedenken wie je kunt verrassen met een leuk gebaar. Of misschien wel net als ik, gewoon jezelf verrassen.

 

Boeket