Bij Kliniek Veldhoven goed geholpen

Kliniek Veldhoven

Bij Kliniek Veldhoven zijn veel behandelingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een plastische behandeling waarbij de wallen onder de ogen weg gehaald worden. Maar ook andere behandelingen zoals een buikwandcorrectie of een borstvergroting bestaan tot de mogelijkheden. Wil jij precies weten wat voor een soort specialisten hier werken en welke behandelingen zij uitvoeren, neem dan een kijkje op de website van deze kliniek. Hier lees je precies wat voor een behandeling mogelijk is en er wordt ook uitgelegd hoe deze behandeling in uitvoering wordt gebracht.  Kliniek Veldhoven

Omdat ik al een tijd met een probleem loop, maar er nog nooit over heb durven praten, was deze kliniek een uitkomst voor mij. Het probleem is dat ik een grote kale plek op mijn hoofd heb. Deze is ontstaan doordat ik vroeger altijd mijn haren uit het hoofd trok. Op een gegeven moment is er op deze plek nooit meer nieuwe haren gekomen.

Dankzij Kliniek Veldhoven heb ik weer een volle bos met haren

Doordat ik op de website van deze instelling was terecht gekomen, zag ik dat een haartransplantatie mogelijk was. Natuurlijk wilde ik weten of ik daar voor in aanmerking kon komen. Ik heb een afspraak gemaakt en eindelijk durfde ik over mijn probleem te praten. De chirurg nam het gesprek goed op en liet mij uitpraten. Daarna werd er gekeken hoe erg de schade was. Meteen kreeg ik een positief antwoord dat een transplantatie uitkomst kon bieden. Wat was ik blij dat ik eindelijk deze stap heb aangedurfd. Eindelijk zal ik mijn probleem kunnen laten verdwijnen en hoef ik mij geen zorgen meer te maken dat iemand mijn kale plek kan zien.

De ingreep viel reuze mee, ondanks dit in twee dagen gedaan werd. Het resultaat mag er zeker wezen en daar ben ik heel erg blij mee.

Kliniek Veldhoven