Het René Lalique tentoonstelling zie je bij Museum Gorssel!

Op zoek naar een museum? Bij museum Gorssel bent u op het juiste adres. Niet altijd hebben kunstliefhebbers gehoord van de inspirerende man René Lalique. Daarom is het zeker de moeite waar om Museum Gorssel te bezoeken. Ook voor mensen die al een beetje kennis hebben over René Lalique is de moeite waar om onze museum te bezoeken. Bezoekers van Museum Gorssel zullen met open armen worden verwelkomd door onze medewerkers. Onze gidsen zullen er alles aan doen om u te voorzien van informatie over diverse kunstwerkers, wanneer u daar behoefte aan heeft. U zult verstelt staan na het verlaten van ons museum. Kom zo snel mogelijk naar Museum Gorssel!

Meer dan een museum

Wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers niet alleen kijken, maar ook actief op zoek gaan naar wat een kunstwerk uniek maakt. Daarom hebben wij in het museum verschillenden schermen staan, waar u gebruik kunt maken van een inzoom optie. Met inzoom optie kunt u onze kunstwerken van heel dichtbij bezichtigen. Ook kunt u informatie op de borden vinden over de kunstwerken. De bezoeker is hierdoor constant actief op zoek naar de verborgen details in de kunstwerken van René Lalique. Wij vinden het belangrijk dat er een belevenis is voor de bezoeker, zodat ons museum uniek en interessant blijft voor onze bezoekers.

 

Onze openingstijden

Elke maandag is museum Gorssel gesloten. Verder is het dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 geopend. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons prachtige museum!