Kryolan is een make-upmerk dat van oorsprong ontwikkeld is voor de professionele theater-, televisie- en filmindustrie. De make-up voor deze sector moet aan andere eisen voldoen dan gewone make-up. Een musicalster die danst, zingt en acteert onder de warme podiumlampen, moet kunnen vertrouwen op make-up dat lang blijf zitten en ook op de achterste rij zichtbaar is. Op basis van deze eisen ontwikkelt Kryolan al meer dan 70 jaar de beste producten die niet alleen voor de professionele industrie beschikbaar zijn. Bij Beautyfashionshop is de make-up ook gewoon voor thuisgebruik te koop zodat ook jij van hoog kwalitatieve make-up gebruik kan maken.

Een echte bestseller is de Kryolan Translucent Powder. Dit is een transparante poeder die over je foundation gedragen kan worden om je make-up zo lang mogelijk mooi te laten zitten. De formule bestaat voornamelijk uit rijstzetmeel. Rijstzetmeel is zeer absorberend en neemt al het glans, vet en talg van het gezicht op. Je hebt gegarandeerd geen last van een glimmend hoofd met deze Translucent Powder.  

De Kryolan Lip ’N Cheek is een multifunctioneel product. De Lip ’N Cheek is een getinte crème, verkrijgbaar in drie kleuren, die zowel op de wangen als op de lippen gebruikt kan worden. Breng de crème aan met je vingers, een kwast of een spons. Wanneer de Kryolan Lip ’N Cheek eenmaal droog is, zal deze de gehele dag blijven zitten. Zweet, water en andere extreme omstandigheden zullen het product niet van je gezicht af halen.

De Kryolan Eye Shadow Variety 18 Shades is een palet met maar liefst 18 prachtige oogschaduw kleuren en een penseel. De kleuren zijn gemakkelijk aan te brengen en zorgen voor een prachtige oogopslag. De oogschaduw is erg goed gepigmenteerd en zorgt voor zowel een subtiele als een dekkende look. De oogschaduw belooft de gehele dag te blijven zitten. Het palet is in vijf verschillende tinten verkrijgbaar.

Omdat de make-up van Kryolan zo ontzettend goed blijft zitten, is alleen make-upremover niet altijd voldoende om het te verwijderen. De Kryolan All Pur is een speciale reiniger die langhoudende make-up en huidlijm heel gemakkelijk van de huid verwijderd. De reiniger is niet agressief en bevat geen oplosmiddel. Wel moet het product niet in de buurt van de ogen komen.

Je bestelt alle geweldige producten van Kryolan natuurlijk bij Beautyfashionshop. Hier shop je altijd voor een scherpe prijs en geniet je van de leukste aanbiedingen, een snelle levering en een behulpzame klantenservice.