Normaal gesproken valt mijn keus op Nike, maar afgelopen week zag ik een hele leuke schoen “red rag“. Ik kwam het tegen op Facebook. Deze schoen ziet er fantastisch uit. Op internet staan er veel positieve recensies. Zo staat er dat de schoen fantastisch loopt en je er geen zweetvoeten in krijgt. Ik wilde ze daarom graag hebben. Op internet staan ontzettend veel bedrijven die ze aanbieden. Na een aantal websites met elkaar te hebben vergeleken, kwam ik uit bij van Bommel. Een bekend bedrijf in Nederland. 

Goede website

Wat opviel was de website. Het is goed ingedeeld en elk product heeft een duidelijke omschrijving, wat ervoor zorgt dat je precies weet wat je voor je hebt. De prijzen bij van Bommel zijn erg netjes. Zo kreeg ik op mijn red rag schoenen maar liefs 50% korting. Ze koste nu nog meer €70,-.

Bij mijn bestelling stond dat ik de volgende dag al het pakketje zou ontvangen. Dit is inderdaad waar. De volgende dag kreeg ik al mijn pakketje. Ik heb natuurlijk direct de schoenen gepast. De schoenen lopen fantastisch. Sinds dat ik deze schoen aanheb, loop ik liever op een red rag dan op een Nike schoen.