Welke Pets Place kortingscodes en aanbiedingen zijn er?

We hebben af en toe een kortingscode Pets Place beschikbaar waarmee je 5 tot 15% korting op je bestelling krijgt. Deze kortingscodes komen een aantal keer per jaar voor. De online dierenwinkel heeft elke maand veel aanbiedingen die je kunt terugvinden in de Pets Place folder: zo ontvang je tot 30% korting op geselecteerde producten of krijg je twee artikelen voor de prijs van één.

Volumevoordeel is er ook altijd: hoe meer voeding je voor jouw trouwe viervoeter inslaat, hoe hoger je korting oploopt. Zo kun je altijd hondenvoer of andere dierenbenodigdheden met voordeel scoren.

Om altijd op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen, leukste winacties en uitstekend dierenadvies schrijf je je in voor de nieuwsbrief van Pets Place. Zo krijgt je grote vriend op pootjes de beste verzorging en het is ook fijn voor je portemonnee.

Niet alleen vanwege de scherpe deals waar je in de nieuwsbrief op wordt gewezen, maar ook vanwege de kortingscode die je direct na je inschrijving ontvangt. Hiermee krijg je namelijk eenmalig 10% korting op je bestelling! Daarnaast verspreidt de dierenwinkel enkele malen per jaar een kortingscode die goed is voor zo’n 5% tot 15% korting op je aankopen.