Zakmessen legaal? Bij Zakmeskopen.nl bent u zeker van een goed en legaal zakmes

zakmessen

Zakmessen zijn een wapen, de meeste wapens in Nederland zijn verboden. Maar zakmessen mogen mensen wel in bezit hebben, tot op zekere hoogte. Zo is het bijvoorbeeld verboden om vlindermessen, bepaalde vilmessen en werpmessen in bezit te hebben. Bij Zakmeskopen.nl zijn alle zakmessen legaal. U hoeft niet bang te zijn dat u bij ons iets verkeerds besteld.Wij zijn net zoals u een liefhebber van onze producten. Alle messen worden door ons getest voor wij deze in het assortiment plaatsen.

zakmessen

Wel raden wij het u aan om de wapenwet van Nederland eens goed door te lezen, hier staat bijvoorbeeld in dat u zakmessen alleen mag vervoeren als deze goed opgeborgen zijn. Deze mogen ook niet gebruiksklaar worden getransporteerd.

 

Bekende merken messen

Bij Zakmeskopen.nl verkopen wij verschillende soorten merken messen. Wij zijn erkend leverancier van een aantal bekende merken zoals: Bear Grylls, FOX, SOG, Leatherman en Gerber. Dit betekend dat wij deze messen kennen en hier goede garantie en omruilservice bij zit. Een zakmes kopen doet u niet iedere dag, dus geven wij hier goede garantie op.

 

Contact

Heeft u vragen voor ons over een van onze messen of wilt u meer weten over ons? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar via de mail en telefoon. Ook kunt u bij ons langskomen! Wij zijn onderdeel van Jacobs Outdoor, gevestigd aan de Nijverheidsweg 1A in Elst, Gelderland. Tot ziens bij Zakmeskopen.nl!