Rijbewijs be halen ging ongelofelijk snel

Rijbewijs be

Rijbewijs be Al langere tijd zat ik erover na te denken om mijn rijbewijs be te gaan halen. Het is namelijk zo dat je hiermee mag rijden met een aanhanger die samen met de auto boven de 3500 kilo komt. Hier zit je in principe al best wel snel aan, want een doorsnee auto weegt ongeveer de helft hiervan. Nu rijd ik zelf in een bus en die is nog een stukje zwaarder dan dat. Tijdens het uitvoeren van mijn werkzaamheden zou het handig zijn als ik meer spullen tegelijk mag vervoeren. Als verhuizer scheelt dat namelijk veel tijd en daardoor ook geld. Je kunt op die manier immers meer mensen in een kortere tijd helpen.

Hier haalde ik mijn rijbewijs be

Rijbewijs be

Toen ik ging zoeken naar een plek om mijn rijbewijs be te halen, kwam ik uit bij Osseforth. Hier had ik zelf nog nooit van gehoord, maar ik las online heel veel goede verhalen. Dat is ook de reden dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen om bij hen meer informatie aan te vragen. Tijdens dit telefoongesprek kon ik alle vragen stellen die ik had. Dit is ook het moment geweest dat ik erachter kwam dat het mogelijk is om dit in 1 dag te halen. Dat had ik van tevoren nooit verwacht, maar is natuurlijk erg prettig. Daardoor hoefde ik niet veel tijd vrij te maken hiervoor. Diezelfde dag heb ik nog een datum ingepland.

Een positieve uitslag

Toen het eenmaal zover was en ik mijn rijbewijs be ging halen, was ik zenuwachtiger dan ik vooraf had verwacht. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je het niet haalt. Gelukkig was dit bij mij niet het geval en ging het super goed. De man van het CBR was heel erg tevreden over me en vertelde mij naderhand dan ook dat ik mijn rijexamen in 1 keer gehaald had.