Kies je eigen Embrasse

Embrasse

Embrasse is een bier om te koesteren, vraag het de bierkenner. Hopt is zo’n bierkenner en aanbieder van veel soorten bier. Medewerkers geven je graag advies over je potentiële aankopen. Is een bepaalde biersoort niet op voorraad of (tijdelijk) niet leverbaar dan doen zij je een suggestie. Ook op de website zelf staan alternatieven van vergelijkbare biersoorten als jouw keuze niet geleverd kan worden.

Het assortiment is zo speciaal en groot dat je er gegarandeerd zult slagen als je voor jezelf of voor een feestelijke gelegenheid als Vaderdag een biergeschenk zoekt. Maak gebruik van de Vaderdagactie, voor 18 juni een bestelling geplaatst van ten minste 100 euro betekent geen verzendkosten betalen.

Embrasse

Maak kennis met Embrasse of een goed alternatief

Is een bepaalde biersoort, Embrasse bijvoorbeeld, niet leverbaar dan krijg je van de klantenservice een goede suggestie als je daarom vraagt. Je kunt ook zelf de website raadplegen en kijken welk bier er het dichtste bij de smaakbeleving van genoemd bier komt. Je zult in deze webshop nooit met lege handen weggaan. Je slaagt hier altijd voor een heerlijk speciaalbiertje in een pakket, al dan niet aangevuld met leuke accessoires.

Dat laatste is zeker een aanrader als je een biergeschenk wilt samenstellen. Een of meer fraaie bierglazen erbij maken een biercadeau compleet. Ga voor inspiratie en interessante info over de verschillende biersoorten naar de website van Hopt.