hot-tub

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen via sociale media of misschien heeft iemand die je kent hem thuis – de hottub. De hottub wordt steeds bekender en er wordt steeds meer gevraagd naar de hottub. Een hottub is niks meer dan een lekker warm rond bad. Je kan er 365 dagen per jaar gebruik van maken en je kan er van genieten in het winterseizoen. Je hebt verschillende soorten varianten van een kunststof hottub tot een elektrisch verwarmde hottub.  Het verschil tussen de hottub en bijvoorbeeld een jacuzzi zit hem in de materie. Een hottub wordt namelijk gemaakt van hout, wat het meteen veel duurzamer maakt dan een jacuzzi.

Hottub kunststof gezelliger

Je hebt verschillende soorten hottubs, van kunstof tot aan elektrisch. Een kunststof hottub is een lekker warm bad van gemiddeld 37.5 graden celcius. Het heeft een ronde vorm en hoort gemaakt te zijn van hout. Door de ronde vorm heeft de hottub vaak een authentieke uitstraling en worden gekenmerkt als redelijk knus. Ook is de energiebron van een hottub een houtgestoken kachel, waardoor een hottub verwarmen als duurzamer wordt gezien dan bij een jacuzzi. Een hottub van kunststof wordt voorzien van een kunststof binnenkuip wat zorgt voor een aangename zitplek. De hottub gaat jaren mee, waardoor het een gezellige uitstraling geeft.

Hottub kan je lang leeg laten staan

Naast het feit dat een kunststof hottub gezelliger is en je hem dagelijks kan gebruiken is het geen probleem als je hem helemaal leeg laat staan. Als het bijvoorbeeld erg koud is en je liever geen gebruik wil maken van de hottub, zou je ervoor kunnen kiezen om hem leeg te laten staan. Een hottub kan namelijk tegen bevriezing zelfs als er een ijslaag opkomt! De kunststof van de hottub zorgt ervoor dat de hottub niet krimpt of uitzet. Hierdoor, kan je de hottub lang leeg laten staan zonder dat het iets overkomt. Een hottub wordt namelijk gekenmerkt als een van de duurzame en betere alternatieven van een warm bad.