Nobel sauna: instapklaar en eenvoudig online bestellen

Infraroodcabine

Een tijdje geleden hebben wij een Nobel sauna laten plaatsen. Eigenlijk mag je een infraroodcabine geen sauna noemen omdat het anders werkt. Zo wordt een infraroodsauna niet zo warm als een traditionele Finse sauna maar door de infraroodstraling dringt de warmte wel veel sneller en dieper door. Dit heeft voor- en nadelen. Voordelen zijn dat daardoor de spieren sneller ontspannen zodat het heel geschikt is voor mensen met bijvoorbeeld reuma maar ook voor sporters. Doordat het zo snel en diep doordringt, mag je niet te lang gebruik maken van de infraroodcabine, maximaal 20 minuten.

Een Nobel sauna online samenstellen

Nobel saunaNadat we de keuze hadden gemaakt voor een infrarood cabine zijn we op internet gaan zoeken. In onze zoektocht kwamen we terecht in de webshop van Bodyfit. Hier zagen we de Nobel sauna. Deze infraroodcabines zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen waardoor je altijd wel een geschikte sauna kan vinden die past bij jouw wensen. Deze sauna’s zijn alleen online verkrijgbaar. Je kunt ze eenvoudig bestellen via de webshop. Je kiest allereerst voor de afmetingen. Daarna kun je ook voor verschillende opties kiezen zoals de houtsoort en het type stralers. Zo stel je zelf je eigen infraroodcabine samen. De Nobel sauna is een kwalitatief goede sauna en een ideaal instapmodel.

Of laat je eigen infraroodsauna ontwerpen

Infrarood saunaIs de Nobel sauna toch niet wat je zoekt? Dan kun je bij Bodyfit ook een infraroodsauna op maat laten maken. Bodyfit is specialist op het gebied van wellness. Je kunt hier terecht voor bijvoorbeeld zwembaden, sauna’s, spa’s, stoombaden en jacuzzi’s. In de webshop vind je naast de infraroodcabines van Nobel ook buitendouches, accessoires en onderhoudsproducten. Daarnaast vind je een groot assortiment aan geuren om te gebruiken in sauna of stoombad voor een extra beleving. Ook voor een groot assortiment aan reinigingsproducten kun je terecht in de webshop.