Geef je huis of bedrijf een uniek uiterlijk

Plakhetzelf

Met raamfolie kun je een huis of bedrijf een unieke uitstraling geven, zowel binnen als buiten kun je het aanbrengen op ramen en andere ondergronden. Met een eigen ontwerp creëer je een eigen look die geen enkel ander bedrijf of huis heeft. Wil je de huisstijl van je bedrijf in de folie verwerken? Natuurlijk is dit geen probleem, alle logo’s of andere uitingen kunnen meegenomen worden in het ontwerp. Dit kan zowel in kleur of in grijstinten, geheel naar wens te ontwerpen en aan te brengen. Zonder blazen of bellen heb je een strak en mooi eindresultaat.

Raamfolie

Voeg eigen teksten en afbeeldingen toe

Afbeeldingen en teksten kun je heel eenvoudig toevoegen in de ontwerper die online is, op deze manier wordt de raamfolie naar je persoonlijke wensen gemaakt. Na het ontwerpen en maken is de folie ook eenvoudig aan te brengen op het raam van je woning of je bedrijf. Heb je bij de voordeur een strook glas dan is het mogelijk daar bijvoorbeeld transparante folie aan te brengen met het huisnummer of de naam erin. De bekende raamfolie voor het keukenraam voor de inkijk hebben we ook in veel verschillende varianten en soorten.

De raamfolie is overal op aan te brengen

Raamfolie is niet alleen aan te brengen op ramen van een bedrijf of woning. Raamfolie van plak het zelf is ook geschikt voor de badkamer, keuken, caravan, auto, woonkamer voor particulieren en voor bedrijven kantoorwanden, scheidingswanden, voordeur en vele andere ondergronden. Al ruim 40 jaar verzorgen we folie en kunnen we wel zeggen dat we echte experts zijn geworden de afgelopen jaren. Ook voor uitgesneden letters in vinyl kun je bij ons terecht, ben je niet zo handig in het aanbrengen van folie? Geen punt, dit kunnen wij geheel voor je verzorgen tegen een kleine meerprijs.