Snel je heftruckcertificaat halen

heftruckcertificaatAl een aantal jaar werk ik bij een transportbedrijf waar ik het goed naar mijn zin heb. Afgelopen maand kwam mijn baas naar mij toe of ik een heftruckcertificaat wilde halen bij Wesseldijk. Het certificaat word door hem betaald en zodra ik het certificaat haal ga ik ook meer verdienen. Het enigste waar ik mee zat was of ik het wel leuk zou vinden, maar inmiddels wil ik niet meer anders.

Uitstekende service

Tijdens het oefenen verliep alles vlekkeloos. Ik werd goed geholpen en zodra er wat minder ging werd ik daar goed en duidelijk op aangesproken, zodat ik het niet fout zou doen met het examen. Tijdens het examen verliep alles uitstekend. Ik kreeg zelf nog complimenten en ze wenste me tevens veel succes bij het transportbedrijf. De service rondom het behalen van mij heftruckcertificaat was dus uitstekend. Het is daarom ook echt een aanrader om hier jouw certificaat te halen. 

Het certificaat telt mee voor 7 uur nascholing voor Code 95. Dat is altijd lekker meegenomen. Indien je opzoek bent naar een andere opleiding, dan kan ik je verzekeren dat Wesseldijk dat ook aanbied. Ze hebben namelijk meer dan 600 opleidingen.