Genieten in de vrije natuur van Limburg

campings Limburg

De Leistert is van de campings Limburg een van de mooiste plaatsen om vakantie te vieren, of er lekker een weekendje ontspannen uit te gaan. Stel je voor met het hele gezin gezellig weg, samen eten en genieten van de mooie dingen die de camping heeft te bieden. Kinderen kunnen hun geluk niet op met het animatieteam en de vele dingen die er zijn te doen, urenlang klimmen en klauteren in de Plaza. Maar de volwassenen zijn ook zeker niet vergeten, ook voor hun is er meer dan genoeg te doen.

campings Limburg

Vele mogelijkheden om te overnachten

Bij campings Limburg denk je vast aan een veld met kampeermogelijkheden, dit klopt ook bij De Leistert. Alleen heeft deze camping nog meer mogelijkheden toegevoegd om te overnachten. Wat dacht je ervan om te slapen in een echte safaritent, voor de kinderen extra spannend want die kunnen in een klein tentje ernaast slapen. Hoe geweldig is het dat zij hun eigen slaapaccommodatie hebben. Logeren in een cabin is ook erg gezellig, doordat de cabins aan een veldje liggen maak je snel contact met de andere kampeerders. 

Ontdek wat er allemaal is te doen voor groot en klein

campings Limburg

Natuurlijk wil je tijdens je vakantie of weekendje weg leuke dingen doen, je hoeft het park niet af want vervelen is er niet bij. Het bruisende hart van het park is de Plaza, hier kunnen kinderen lekker spelen en is er een snackbar om een snelle hap te eten. Wil je in de avond uitgebreid dineren dan is dit ook mogelijk met het hele gezin. Ben je sportief dan kan je een spel volleybal spelen, of midgetgolf. Zo is er voor jong en oud altijd iets te doen bij camping Limburg De Leistert.